Spurs stjerne Manu - Manu Ginobili har fullført en kontrakt med

25/08/2017 0
Spurs stjerne Manu - Manu Ginobili har fullført kontrakten med laget, de to sidene signerte en toårig kontrakt verdt $ 5 millioner, og kontrakten er to års full basketball drakter beskyttelseskontrakt.
 
Ifølge tidligere rapporter har 40 år gamle Manu Ginobili kunngjort at det kommer tilbake for å fortsette å kjempe, og i dag har de to sidene endelig nådd en kontrakt på avtalen, noe som også betyr at 40 år gammel veterankniv offisielt nba drakter kommer tilbake til sin NBA-karriere De første 16 sesongene, hvis Manu fullfører ferdigstillelsen av to år av kontrakten, når hans alder når 42 år gammel.
 
Siden landingen i NBA i 2002 har Ginobili fulgt Spurs i 15 årstider, vunnet fire mesterskap, en av de største sjette i historien. Hans karriere debut 25,8 minutter, kan få 13,6 poeng 3.6 rebounds og 3.9 assists og 1.4 stjeler. Sist sesong spilte han 69 ganger, gjennomsnittlig 7,5 poeng og 2,3 returer og 2,7 assists.
 
I den femte runden av den vestlige konferansen mot rakettene i den andre runden av playoffs i fjor, blokkerte han Harden for å hjelpe Spurs-seieren over en av de mest klassiske skjermene i sesongen, og den 40 år gamle Bevist at han fortsatt kan på det avgjørende øyeblikk av spillet for laget å Basketball Drakter Barn bidra med all sin energi, for Spurs og Spurs-fansen, er det nok.