Philadelphia 76ers vs Wizards

01/12/2017 0
Philadelphia 76ers kamp mot Wizards, i dette spillet 76ers dette mester Lang - Simmons spilte bra, publikum spilt 40 minutter, scoret åtte av 16 skudd 31 poeng og 18 returer, pluss 4 assists, 2 Stål og 2 kasser i betraktning. Det er spesielt verdt å nevne er at spillet Simmons innvirkning på innsiden er veldig sterk, kombinert med de ytre motstandere foul taktikk til Simmons, som han avsluttet med en 29 sjanse for straffekast, men han bare kaster 15 Ball, ellers blir hans data mer blendende. Spillere i historien til NBA single-spillet frikast forsøk posten var tidligere en "stor hai" O'Neal og "World of Warcraft" Howard co-laget 39 ganger, Howard har to single-spillet får 39 straffekast, O'Neal gang enkelt felt for å få 39 straffekast . Andreplassen er nå Clippers spilte for Dean De kolonnen - 34 ganger Jordan, Simmons 29 single-spillet straffekast kan bli rangert som nummer fire i NBA historien. I tillegg slo Simmons 24 frispark i fjerde kvartal også NBA-posten basketball drakter.
31+18!状元一战刷新多项纪录 单节24次罚球创历史
 
Dagens kamp, ​​Simmons spilte er vanskelig å motstå motstanderen mesteparten av tiden, men etter å ha blitt tatt Wizards stygg taktikk for å presse mer straffekastlinjen, gratis kaste ham i dag føler seg deprimert nesten til motstanderen mulighet til å fange opp. Wizards mesteparten av tiden i dag bak 24 poeng bak 76ers, men de ønsker den tidligere alliansen "hack Shaq" O'Neal som brukes til å håndtere Simmons, fortsetter å redusere poeng forskjell, men til slutt klarte å snu spillet. Simmons publikum vant 29 frie kaster som er 24 fra fjerde kvartal. I dag legger de to lagene til totalt 101 gratiskast i dette spillet.
 
I dag begynnelsen av spillet, vises Simmons sin aggressivitet i form av snapper returer, veivisere etter Morris skutt, Simmons tok et spill på en rebound. Seksjon konkurranse, føler Simmons ikke veldig bra og ikke gi full spille til den offensive ildkraft til slutt, slik at han oftere i kraft av sin høyde og arm lengde for å beskytte laget etter markedet returer, hans spill i første kvartal Gripet seks returer på innsiden.
 
Etter andre periode begynte, har Simmons skyting berøring ikke vesentlig forbedret, del II av den første stemme klarte å plassere ballen. Etter det Simmons begynte å skrape for å ytterligere styrke før markedet snur, og lagkamerater etter Kabbah Roth når den ikke er i den tredje, Simmons grep offensive returer og scoret ballen. Simmons defensive ende i andre kvartal av spillytelsen er ganske bra, og blokkering av utsiden er ganske god. Hit midten av denne delen, da Wizards tjene, før Simmons direkte ta en kroppsstilling basketball trøye stjeler lyktes, noe som resulterer i en stygg Fanqiang igjen når Morris, Simmons laget to straffekast. Etter at Simmons fortsatt spilte veldig aggressive, har vunnet frikast linjen, men gjerne kaster rykk og napp. Simmons første halvår takket være positive skraping returer, 76 i første halvår liggeren surt Wizards, 76ers ved utgangen av første halvår er også en stor ledelse til 58-40 motstandere. Simmons bidro 11 poeng, 11 returer, 1 assists, 1 stjele og 1 blokk i første omgang.
 
Halvparten av spillet, entusiasme Simmons forble på returen skraping, den tredje treffet avbrutt når Simmons var allerede høstet 15 returer. I mellomtiden, Simmons inn i Raiders plukke opp, i et angrep blant 76ers, Simmons hadde en sammenheng med eget Bide, reiste han seg i kurven layup etter å ha mottatt en pasning fra En Bide. Det tredje kvartalet i siste avsnittet, Simmons igjen i kurven dunks kurv dunk fantastisk ytelse. De tre første konkurranseene, Simmons bidro med 17 poeng og 16 returer.
 
Endelig et spill i 76ers stor ledelse i saken, Simmons fortsatte arbeidet med å styrke effekten av kurven, og hans innflytelse på kurven få deg også et par gode muligheter til å score direkte, i tillegg til Simmons sterk innvirkning også skaffet ham flere gratis-kast muligheter, spesielt i de få gjenværende tid i spillet bak Wizards etter en stor score, veivisere før frikastet føle seg dårlig Simmons tok stygg taktikk, som Simmons ga mye straffekast, men dessverre den ledige hånden har det ikke vært noen vesentlig forbedring, det gir også mulighet til å redusere punkter forskjell på Wizards. Heldigvis, før 76ers klare ledelse, klarte ikke Wizards foul taktikker å reversere spillet nba drakter.