Pacers forsvarte nba drakter vent ventet sin sinne

17/11/2017 0
Pacers vs Rockets, ansikt dag elskling av raketten, den Pacers publikum var tett presset, kan gå tapt helt, det hjemmetap mot rakett!
 
Spillet er verdt å nevne at, Nike jersey i dagens kamp igjen bli fokus på banen!
 
I tredje kvartal med 2 minutter og 47 sekunder med spillet, Rockets lagpoeng forskjellen utvidet til å doble sifre, Pacers vil veilede Thaddeus - Young benched å hvile. Si Pacers frem Thaddeus - Young er utvilsomt de mest deprimerende spill der du spiller en, ble han skutt sju ganger i dette spillet alle målet, bidro bare fem returer og stjeler for laget nba drakter.
 
Ekstremt deprimert Thaddeus - Unge hender for å tvinge en hals av hennes kjole, skjorte å knekke et hull i brystet utsettes et stort hull!
 
Du vet, dette er den femte sesongen som skal bli revet så langt denne t-skjorten.
 
Har å si, denne sesongens mest upstage tilfelle av en Nike skjorte, snakker om den nye sesongen av Jersey, dateres tilbake til 2015 i juni, Nike og NBA annonsert til å bli en partner, og signert avtale fra 2017-18 sesongen Fra begynnelsen, Nike offisiell sportswear leverandør.
 
Møte denne sesongen, også la problemer Nike jersey kvalitet hodepine, opprørt mest som de formelt utstedt en uttalelse gjennom ESPN, sa han at han er i forhandlinger samarbeid med NBA, for å finne en løsning.
 
"Nike har jobbet med spillere som kjernen til å utføre alle typer arbeid, og prøve å skape NBA historien i de fleste bærbare, mest avanserte jersey," Nike sa i en uttalelse skrev: "Disse skjortene har en lettere, mer pustende, absorberende bedre funksjoner, men også spillere tilbakemeldingene har vært veldig bra. men under løpet, fant vi at et lite antall erfarne spillere skjorte revet situasjon, er vi veldig opptatt av denne saken som vises i spillet, prøver vi å finne en løsning, inkludert modifisering av standardiseringsprosessen og styrking av sy intensitet kampdag jersey basketball drakter.
 
Har å si, den nye sesongen av Jersey og nå tydeligvis har blitt fokus for publikum, og hvis situasjonen skjorte revet skjer igjen, er det utvilsomt på ansiktet hennes igjen, og at den negative innvirkning på markedet Nike har dukket opp! Så Nike presserende trenger å løse problemet med å rive jersey!