Ny sesong, vil Lakers forsvar ikke være bunnen av ligaen

01/09/2017 0
 
Forrige sesong får Lakers bare 26 seier, hovedsakelig på grunn av det dårlige forsvaret, deres defensiv effektivitet (100 runder mistet poeng) opptil 113 poeng, ikke bare bunnen av nba drakter ligaen, men også laget den verste rekordlaghistorikken. Den nye sesongen, Lakers ønsker å forandre, først og fremst for å styrke forsvaret, angriper Little Larry - South sa at den nye sesongen, vil Lakers forsvar ikke være bunnen av ligaen.
 
"Vi vil ikke spille noen av ligaens verste forsvar i den nye sesongen," sa Little Nancy. "Jeg tror det er helt slik at vi alle kjemper for å forbedre, spesielt meg, og jeg må lede laget for å forsvare teamet."
 
Forrige sesong er Lakers defensive data liga nedtellingen, de var motstandere kastet en 48,3% skyting bunnen av ligaen, var motstandere kastet en 37% tredje treff på fjerde, 50 nest siste sekund. Luke - Wharton etter ankomsten av Lakers angrep, selv om det er forbedring, spille mye lov, kan være defensiv slutt, Wharton er også vanskelig å lage mat uten halm, teamet mangler forsvar forsvarer, de kan alltid ikke bygge forsvarssystem.
 
Men den nye sesongen Lakers forsvaret forventes å øke, Brooke - Lopez har en viss evne til å beskytte kurvene, forsvareren Pop er defensiv side av ligaforsvareren, selv om den nye merkevarelisten Boer, Jordan - Clarkson, som defensiv evne er svak, Men hvis de forbedrer sin holdning, er Lakers forsvaret minst sterkere enn i fjorårets sesong.
 
"Selv om det er i treningsøkten, er det fortsatt viktig å fokusere på forsvaret," sa Xiaonansi. "Du må forstyrre motstanders passering, stjele, blokkere og beskytte basketball trøye kurven." Men vi kan ikke være i det begrensede området. Slik at et begrenset område mistet 60-70 poeng, så dette er fokuset på vår vekt, for å forbedre lagets forsvar, vil jeg ta ledelsen.
 
Lille Nancy har den beste fysiske kvaliteten, i nærvær av defensive mangler i Randall, hans rebounds, kurver, kjemper for Lakers er svært kritisk. I fjor sank små Basketball Drakter Barn Nansi-basketball-motstandere 59,5%, sitt eneste forsvarsmål å skape mer enn 50%, den defensive effekten ser normal ut. Men da Xiaonansi-tilstedeværelsen mistet Lakers hundre runder, viser ESPNs defensive virkelige effektivitetsverdi også at tilstedeværelsen av små Los Angeles Lakers defensiv bedre, hans data i ligakraften fremdeles rangert som 11., mer enn Gibson Boer Jenis.