Knight ga ikke opp jakten Anthony

13/07/2017 0
Selv om Houston Rockets og New York Knicks på Carmelo - Anthony handelsavtaler er fortsatt pågående, men Cleveland Cavaliers Anthony ga ikke opp jakten.
 
Det er rapportert at Wal-Gud, etter at Anthony hadde gjort det klart at dersom basketball drakter det kan handles til Rockets eller Knights, var han villig til å gi opp veto krafthandelsavtaler. Som i dag, gjorde Knights ikke gi opp jakten på Anthony.
 
Waugh guddommelig åpenbart, Knicks og Rockets forhandlinger kan slå inn i en stor fire-teamet avtale. Det er rapportert at Knicks ikke vil endre sin prisforlangende, Ryan - Anderson er at de ikke ønsker å ta over spillerne, men Rockets å innføre Anthony Anderson er bundet til å rydde opp, som de kunne trekke en tredjepart, fjerde part team.
 
Fordi avtalen er for komplisert, mener bransjen at forhandlingene vil bli langvarig, og det er ingen garanti for at transaksjonen skal ha funnet sted. Så, Anthony Knight ikke "gi opp" nba drakter norge og til og med NBA GMs tror, ​​Knight også oppta en "ledende stilling" i Anthony kamp, ​​fordi de kan gi muligheter for finalen raketten kan ikke være i stand til å gi, og Anthony selv det har ikke rett til å bestemme.
 
Knight eller rakett, neste stopp Hvor Anthony, er fortsatt røyk og speil.