James Wong ble invitert til å trene med oppkomlingen

27/07/2017 0
Cavaliers ledet stjerne LeBron - James denne uken invitert en rekke NBA-spillere sammen for å trene i Las Vegas, som var utvilsomt den mest bekymring Suns utgangspunkt vakt nba drakter Eric - Bray Durso.
 
Bray Durso er en yngre bror av dagens NBA er veldig populært i omsorgen for James, er det meglere Ridge - Paul.
 
Sommeren 2014, da gruven Durso og soler inn i en kontrakt uføret, har James også presset gjennom Charlotte fremme Suns. Til slutt, den Suns og min Durso fornyet en femårig $ 70 millioner kontrakt.
 
Nylig, Cavaliers utgangspunkt vakt Kyrie - Owen bedt om å bli handlet, men soler er regnet som en av lagene mest sannsynlig til å fullføre transaksjonen med Cavaliers Owen, men også i avtalen, vil det sikkert bli en stor gruve Durso forhandlings.
 
Det er enighet om at Cavaliers håper å få en av de beste unge spillerne i Owen handel, mens min Durso svært egnet for Cavs, pluss hans personlige forhold til James. Enda viktigere, på grunn av Derek - Roses helserisiko, hvis Basketball Drakter Barn handles til Irving, den Cavaliers punktet vokte et klart behov for å fly.
 
Forrige sesong, Bray Durso i solen spilt i 66 kamper, gjennomsnitt 21,1 poeng, 6,3 assists, 4.8 returer og 1,4 stjeler.
 
I dag, den berømte NBA reporter Chris - James Haynes avslørte denne uken invitert en rekke NBA-spillere sammen for å trene i Las Vegas, Bray Durso der, i tillegg til Ross. Kanskje James virker, Bray Durso ble handlet til Cavaliers bare et spørsmål om tid.