Eksponering rakett 4-års kontrakt for å holde Morey

22/06/2017 0
Ifølge medieoppslag i Houston, raketter har sitt daglig leder og Daryl - Morey re-signert en ny kontrakt for en periode på fire år.
 
Det er rapportert at den nåværende Morey igjen av sin kontrakt i fjor, mens Rockets videre med sin fireårskontrakt, det vil si, vil Morey kontrakt fortsette til 2022.
 
"Leslie (Alexander) ønsker å låse ham opp ledergruppe i lagets fremtid." Sa en person kjent med når det gjelder rakett Morey kontrakt.
 
Daryl - Morey er å bli med raketter i 2006, etter å ha jobbet for et år i Dawson tidligere daglig leder i Rockets menn, Morey i 2007 ble basketball drakter daglig leder av raketter.
 
Morey har spesialisert seg på analyse av data, og noen av hans handelsvirksomheten er ofte hyllet verden utenfor, og regnes som en av general den beste manageren i ligaen. I sin tid som Rockets basketball klær daglig leder Daryl Morey kjernen av Rockets lineup stabil overgang fra Yao og McGrady kombinert til magi bord, og i fjor sommer etablert et Harden er den absolutte kjernen i laget.
 
Siden Morey som daglig leder av raketter, det Rockets rekord på 478 seirer og 326 tap. I 2015 raketter nådde Western Conference finalen. Sist sesong Rockets 55 seire og 27 tap, og nådde Western Conference semifinalen.