Eksponering melon ny sesong eller til pioner

22/09/2017 0
Anthony vil gå til raketten, men Houston er vanskelig å komme opp med Nicks fornøyd med sjetongene, det er nyheter om at hvis de to sidene til slutt er vanskelig å snakke, vil melonen velge å gå til pioneren.
 
Ifølge amerikansk media før kunngjøringen holdt Anthonys leir på transaksjonen en forsiktig optimistisk holdning, vil de fullføre transaksjonen før mandag, sier den eldre amerikanske journalisten Jason-McTeil basketball drakter: "Anthony's team prøver det siste slag, de Håper å godta en slik avtale (til pioner) før, så langt som mulig, til Anthony til raketten.
 
Anthony hadde en ivrig etter å gå til Rockets, men på grunn av mangelen på effektive chips i Houston, som resulterte i at transaksjonen er vanskelig å skje, har Blazers backcourt Lilard og CJ-McCollum rekruttert Anthony i deres Av overtalelsen begynte melonen å virke psykologisk shake, han har pioner som et av potensielle neste hjem.
 
"Pionerene har blitt en av Anthony's team på grunn av McCarum og Lillards rekruttering, som har holdt lavtliggende lag som prøver å få Anthony basketball trøye til å forlate sin avtale veto, De gjør det veldig bra i rekrutteringen. "Wo Gud sa en gang.
 
Tidligere har Knicks gitt ut en ny sesong med reklamebilder, men bildet er ikke Anthony's figur, noe som også betyr at de to sidene avskjedende måter bare er et spørsmål om tid, fra alle tegnene, har Anthony ikke vært i stand til å vente med å forlate Knicks, hvis den endelige raketten Kan ikke fullføre transaksjonen, han vil godta et annet sett med programmer, til pioneren.
 
Sammenlignet med Rockets, har Blazers nok sjetonger til å matche avtalen, Evan Turner, Hercules, Leonard, Aminu, Ed Davis og noen kostnadseffektive lavpris nba drakter norge spillere kan Brukes til å bli handlet, for Knicks, hvis du kan bruke Anthony's store kontrakt for noen gode kampspill av spillerne, er dette åpenbart et passende valg.
 
For pionerene, hvis du kan bytte til Anthony, vil laget også sette opp den nye sesongen Big Three, for å opprøre det vestlige konkurranselandskapet.
 
33-årige Anthony karriere 10 ganger utvalgt All-Star, i fjor, gjennomsnittlig 22,4 poeng og 5,9 rebounds 2.9 assists, melon ser også frem til den nye sesongen på andre steder for å åpne et nytt liv, som Anthony kan gå der? Fans må også fortsette å vente på svaret,
曝甜瓜新季或赴开拓者 尼克斯火箭交易难谈拢