Bucks vil skrive ut på skjorten reklame

10/08/2017 0
Union har allerede ni lag med andre selskaper for å nå en reklame avtalen skjorte, og nå Bucks veldig gjerne slutte rekkene av dem. Bucks teamet president Peter - Fagin, snakke gjennom media, håper teamet å bli det første laget i ligaen har 10 jersey reklame Milwaukee Bucks NBA Drakter.
 
Fagin sa at hvis de Bucks med andre reklamebyråer har kommet til enighet, vil kostnaden av laget bli belastet mellom $ 2,5 millioner til $ 6.000.000. "Ulike typer samarbeid, ulike typer avtaler, vil det være inntektsforskjeller, tror jeg denne prisklassen er det mest forsikring." Sier Fagin.
 
Mange lag i skjorte reklame sponsor vil vurdere i staten samarbeid, og Milwaukee berømte lokale øl, selvfølgelig, har dette også en "øl byen" i verden, dette betyr også at hvis Bucks og lokale bryggeriet samarbeider? I denne forbindelse Fagan gir et klart svar: "Her er en øl-byen, og vi vil MillerCoors selskapet til å bli en av de mest stabile partner i løpet av de neste fem årene"
 
I tillegg Fagin avslørte også at laget planer om å bygge en ny arena. "Vi har investert i et område på 30 dekar av ca $ 1,5 milliarder, som er en av våre mål for fremtiden." Sier Fagin. I tillegg Fagin sa også at finansieringen av byggingen av en ny arena i stor grad fra statens inntekter, arenabyggeprosjekter til en verdi av ca $ 524 millioner, hvorav halvparten er fra offentlige midler.