Boston Celtics vs Cleveland Cavaliers

18/05/2017 0
Boston Celtics vs Cleveland Cavaliers spill som begge lagene rammet feltet situasjonen er intens, selv om resultatet er blitt åpnet, men de to sidene ikke snev av avslapning. Hvilke Celtics-spilleren Marcus - Smart og Cavaliers Tristan - Thompson to ganger i tredje fysisk konfrontasjon skjedd, nesten forårsaker konflikt nba drakter.
 
I løpet av 3 minutter og 35 sekunder før slutten av den tredje avstand og Thompson Smart rebound kurv, og deretter etter Bradley defensive returer. Men Thompson og Smart var en fysisk konfrontasjon skjedde på sidelinjen, Smart, først med armen presset Thompson, deretter Smart har en provoserende handling av motstanderen basketball trøye.
 
De sinte forhold, kroppen kolliderer med hverandre etter at dommeren umiddelbart gikk frem for å stoppe, har de to spillerne også åpnet to, for å unngå ytterligere forverring av konflikten. Selv om de skravle, men ingen fysisk kontakt.
 
 
Etterfulgt av 1 minutt 44 sekunder, har Cavaliers ikke merket som støtende, Jay - Brun grep returer etter Smart Thompson og kjempe sammen igjen.
 
 
Thompson ble kjørt tilbake på forsvar når det er fysisk tåle Smart, tok Smart ledelsen umiddelbart falt i bakken, mens Thompson ble nesten snublet over motstandere. Som det kan sees fra den langsomme bevegelse avspilling, Thompson Liaodao Smart at hindre tilbake, og også en barriere Smart stup. Ved å se tilbake på og dommeren dømte frispark.
 
Selv om de to lagene har trukket et stort poeng forskjell å doble sifre, men de to sidene oppvarmet fysisk konfrontasjon slik at spillet fortsatt er meget dekorativ.