Billige Houston Rockets NBA Drakter

09/03/2017 0
Houston Rockets vs Utah Jazz, fire lag kjemper, raketter til slutt tapte til motstandere 108 til 115 Houston Rockets NBA Drakter, mistet to rett. Spillet Rockets kun fire spillere treffer ballen, og de er tre-punkts skyting bare 25%, noe som er årsaken til raketten viktigste grunnen for å miste. Spillet Rockets skutt åtte fra utenfor buen 32, hvor kjernen i laget James - Harden utenfor 8 0 stemme, føler meg ganske dårlig. Jazz var 12 av 31 tre-pekere.
 
En data skjerm, når Rockets denne sesongen, slo tre-pekere i et enkelt spill færre enn motstanderen, 1-6 negative, teller i dag beseire raketter på data pekere bak på motstanderens saken er tapt 7 kamper. Rockets kollektive feiltenning kampanje utenfor, jage poeng i kritiske øyeblikk i fjerde kvartal, raketter flere aktører på omkretsen ledende ballen dukket åpne utseende, men de prøver ikke å stemme, selvsagt på utsiden har mistet tillit.
 
I tillegg før utgangen av tredje kvartal, raketter enn 84 til 77 minutter bak Jazz 7 Utah Jazz NBA Drakter. Data viser at Rockets i slutten av denne sesongen, tre kamper bak motstanderen, fire seire og 13 tap, vinne bare 23,5%. I dag igjen slå Rockets denne sesongen posten i løpet av tre seksjoner bak fire seire og 14 tap.
 
Rockets er et team til å stole på en tredjedel, de har opprettholdt en single-spillet oversikt over det totale antall treffe ballen, men Cavaliers posten nylig har blitt brutt. Hvis dette er en viktig måte å score tre poeng er ikke rakett åpnet, er jeg redd for at i denne fasen av spillet, de er svært vanskelig å vinne en seier.